Kanye West roste „Bitcoin Guys“ på en podcast med Joe Rogan

26. Oktober 2020 Aus Von admin

Kanye West snakket om bitcoin under hans etterlengtede opptreden på Joe Rogan Podcast. Amerikansk rapper og presidentkandidat Kanye West berømmet bitcoin-samfunnet under hans tre-timers intervju på podcasten „The Joe Rogan Experience.“

West virker overbevist om at „Bitcoin Boys“ kan gi virkelig frigjøring og frihet til Amerika og resten av verden. Han sa at dette er mennesker som har et perspektiv på hva ekte amerikansk frihet og menneskehet er.

Bitcoin, internettets valuta
Grammy-vinneren snakket mest om sin nåværende presidentkampanje, musikkbransjen, og jobbet som pastor, men krypto snek seg også inn i samtalen. West sa at han burde kontakte risikokapitalisten Anthony Schiller om bitcoin før hans etterlengtede opptreden på den populære podcasten.

Innfødte i Chicago husker Jack Dorsey’s Bluesky-initiativ, som hadde som mål å skape åpne og desentraliserte tekniske standarder for sosiale medier.

Dorsey – administrerende direktør for Twitter og Square, som også går inn for bitcoin – har spilt inn to episoder med Rogan selv. I en av dem mener han at Bitcoin kan bli internettets valuta:

Selv om bare omtrent et minutt av episoden West gigant er viet til krypto, virker han virkelig spent på det. Rapperens interesse for bitcoin startet i mai 2018, da han først nevnte det i intervjuet med Charlamagne Tha God.

West hevder at en ny $ 20-regningsdesign med eks-slave Harriet Tubman introduserte ham for bitcoin-bruk. Han sa at han ønsket å bruke bitcoin da han så Harriet Tabman på $ 20-regningen.

Problemer diskutert i podcasten

Kanye berørte aldri bitcoin igjen i den tre timer lange samtalen med Rogan. Hans frihetsbegrep ser ut til å være basert på forutsetningen om at det politiske systemet, derfor banksystemet, er rasistisk.

I andre deler av podcasten husker West sine første tanker om å stille som president. Kanye sa senere at han til slutt valgte å stille som president fordi „han mener [hans] kall er å være leder for den frie verden.“ Jeg er en god leder fordi jeg lytter, og føler med.

Han hevdet at Star Wars-historien var bedre enn trilogien. Etterpå foreslo han de påfølgende dødsfallene til Bob Marley, Michael Jackson, Prince, og Bruce og Brandon Lee.

Han snakket også om religiøs musikk og hans innsats mot den. Han sa at da han publiserte kontrakten, hadde han ti avtaler som var forvirrende for ham. Videre ble det nevnt avtaler om seksuelt overgrep mot kunstneren. „Jeg snakker bare sannheten, og det å fortelle sannheten er gal i en verden full av løgner,“ konkluderte han.