CRPT satt til å gjennomføre en automatisk tokenbytte som svar på Kucoin Hack

Crypterium, et av kryptoprosjektene hvis innfødte token „CRPT“ ble kompromittert i Kucoin-hacket, er satt til å bytte de upåvirkede tokens i markedssirkulasjonen på 1: 1-basis. I følge en pressemelding 21. oktober vil dette trekket forhindre hackerne i å realisere verdi i de stjålne CRPT-tokens.

Hacket, som fant sted i forrige måned, ble utsatt for nærmere $ 280 millioner holdt av Kucoin exchange i sine varme lommebøker. CRPT-tokens utgjorde ganske mye av denne porteføljen, med rundt 10 millioner tokens som ble berørt. I et forsøk på å forbedre sikkerheten og dempe overføringen av kompromitterte CRPT-tokens, vil Crypterium distribuere en ny smart kontrakt for å flytte de upåvirkede tokens.

Crypteriums Chief Operating Officer (COO), Austin Kimm, forsikret også om deres forpliktelse til å tilby et sikkert økosystem:

„Selv om denne sikkerhetshendelsen var utenfor vår kontroll, tar vi sikkerheten til CRPT-innehavere veldig alvorlig. Denne byttingen gjenspeiler vår forpliktelse til å beskytte alle CRPT-brukere over hele verden, og det er en fin måte å bekjempe tyvene som truer denne stadig utviklende industrien. „

Spesielt spilte Kucoin en instrumentell rolle ved å isolere midlene som ble kompromittert under hackingen. Mens hackerne klarte å selge noe av inntektene gjennom desentraliserte børser, ble en større del av midlene frosset før likvidasjon. Samarbeidet ser ut til å lønne seg gitt Crypteriums plan om å bytte upåvirket CRPT-tokens.

CRPT Token automatisk bytte

CRPT-tokenbyttet vil være en automatisk prosess som betyr at nåværende tokenholdere ikke trenger å starte noen operasjon manuelt. I de fleste tilfeller vil en token-bytte innebære å flytte grunnleggende til et annet blockchain-nettverk. Imidlertid vil CRPT-token-byttet bare innebære opprettelse av en ny smart kontrakt, mens den beholder sin baseinfrastruktur på Ethereum blockchain.

Teknisk sett vil bare ikke-berørte CRPT-tokens bli flyttet til den nye smarte kontrakten; Dette vil etterlate hackerne strandet med verdiløse CRPT-tokens fra den opprinnelige smarte kontrakten. Byttet dekker alle CRPT-tokens i omløp, inkludert de som holdes av tredjeparts kryptobørs HitBTC, Liquid og Kucoin, bortsett fra de merkede tokens.

Mens bytteprosessen forventes å være sømløs, har Crypterium rådet CRPT-holdere til å overføre tokens til plattformens lommebok, ettersom de vil bli prioritert. De tilbyr også å dekke for transaksjonskostnadene forbundet med å tilbakebetale avgiftene i form av CRPT-tokens og sette inn de samme i en brukers Crypterium-lommebok.

Det er ganske bemerkelsesverdig at denne token swap ikke vil endre verdien eller mengden av CRPT-tokens så vel som handelsoperasjoner. Utsikter som kan velge å sende sine CRPT-tokens tilbake til en Crypterium-lommebok Profit Revolution, har opp til 23. november, hvorpå plattformen ikke lenger vil akseptere eksterne CRPT-innskudd som tilskrives den opprinnelige smarte kontrakten. CRPT-holdere har blitt advart om ikke å sende midler til den opprinnelige smarte kontrakten, men den nye.

  • Original smart kontrakt: 0x80a7e048f37a50500351c204cb407766fa3bae7f
  • Ny smart kontrakt: 0x08389495D7456E1951ddF7c3a1314A4bfb646d8B

Et nytt virtuelt kort og AI-orienterte prisforutsigelser

Crypterium har også introdusert et nytt virtuelt kort for kryptobetalingsøkosystemet som vil tillate brukere å begynne å handle i løpet av få minutter. Denne tjenesten er integrert med tradisjonelle betalingsnettverk som Apple Pay og handelsbutikker som godtar Visa-kort over hele verden. Ifølge administrerende direktør i Crypterium, Steven Parker, forventes det virtuelle flaggskipproduktet Crypterium-kort å skalere selskapets markedsandel basert på dets fleksibilitet og innebygde funksjoner.

Sist men ikke minst er en AI-drevet prisforutsigelse som har vært i arbeid det siste året. Crypterium viser en presisjonsnøyaktighet på 70% med data om over 140 kryptoaktiver som handles i dagens markeder. Denne funksjonen, som fremdeles pågår, kan nå behandle rundt 200 TB data og også fremheve sannsynlige resultater som informert av flere variabler. Gitt slik innsikt, har Crypterium-brukere et bedre perspektiv på de tilknyttede markedsrisikoene samt mulige inngangspunkter.

Konklusjon

Flyttet fra Crypterium for å bytte ut sitt opprinnelige token kommer som en øyeåpner i kampen mot voldsomme hacks innen krypto. Mens noen kan hevde at en token-bytte kan ha gått mot desentraliseringsaspektet, avslørte Kucoin-hacket samarbeidskraften i Virtual Asset Providers (VASPs) som jobber sammen for å beskytte brukere.

Myndighetene hopper også på vognen i et forsøk på å finne falske spillere. Ifølge krypto-nyhetssiden BTC Peers er de siste ofrene for slike handlinger OKEx-kryptokurs, der midler nylig ble frosset av kinesisk politi. Gjennom denne utviklingen ser det ut til at kryptoøkosystemet vokser til et sikrere økosystem basert på en samarbeidende tilnærming.