Bitcoin (BTC) Roaring Mot Exponential Bull Run, säger analytiker Willy Woo på kedjan

28. Juni 2020 Aus Von admin

Krypto-strateg och influencer Willy Woo säger att Bitcoin Evolution är redo att lansera sin nästa exponentiella tjur.

I en viral tweet berättar Woo för sina 132 000 Twitter-följare att kungen cryptocurrency var grundad för att antända ett hausseartat angrepp i mars tills Covid-19 „dödade partiet.“

Men kedjeanalytikerens nya modell, som signalerar en eventuell start av en ny tjurcykel, tyder på att BTC kan komma att inleda ytterligare en tjurkörning i juli.

Woo säger att tjurmarknadsförseningen som orsakats av pandemin kommer att visa sig vara en välkommen utveckling för den största cryptocurrency. Han säger att den långa basbyggnadsprocessen fungerar som raketbränsle för BTC.

”Ju längre tid den här tjurmarknaden tar att avveckla, desto högre är topppriset (Top Cap-modellen). Ett lång ackumuleringsband i sidled är i slutändan en bra sak. ”

Andra analytiker satsar inte på en stor BTC-vändning när som helst så snart kungsmyntet kämpar för att hålla sig över psykologiskt stöd på $ 9000

Handlaren NebraskanGooner tror att Bitcoin redan har skrivit ut en lokal topp och är på väg mot mer smärta på kort sikt eftersom cryptocurrency följer ett beprövat försäljningsskript som kallas Wyckoff-distributionsschemat.

Samtidigt berättar handlaren Pentoshi till sina 15 000 Twitter-följare att Bitcoin’s trend sedan mars nu är över eftersom den mest dominerande cryptocurrency blinkar flera baisseartade signaler.

“Bitcoin – trenden är din vän. Det har varit i sidled i 58 dagar (se trenden stoppad). Gjorde ett makro lägre högt på den treåriga nedströmslinjen, vilket nu gjorde mikro lägre höjningar. Den nya trenden är att du ser det. „